Skip to main content

Tămăduirea femeii gârbove. Hristos, vindecarea și odihna noastră

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

📖 Există cazuri în Sfânta Scriptură când Hristos este acuzat că încalcă porunca lui Dumnezeu. Unul dintre aceste cazuri este și Tămăduirea femeii gârbove, unde Mântuitorul pare să nu respecte ziua de odihnă – porunca a patra.

🔵 În această ediție vom vedea de ce procedează Hristos în felul acesta și cum ar trebui să ținem ziua de odihnă, aprofundând minunea Tămăduirii femeii gârbove.

🎥 Alături de noi, în acest demers, se află Pr. prof. drd. Rafael Vintilă, de la Seminarul Teologic Ortodox din Câmpulung Muscel.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.