Skip to main content

Un fragment din moaștele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, la o parohie din Mangalia

Credincioșii din Mangalia se pot închina la un fragment din moaștele „purtătorului de biruință” la Biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe şi Sfântul Prooroc loan Botezătorul”. Comunitatea de la malul Mării Negre a primit darul de mare preț de la o biserică din Atena. Racla în care au fost așezate sfintele moaște a fost sfințită astăzi de Înaltpreasfinţitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Ierarhul a oficiat și Sfânta Liturghie. Racla a fost așezată spre cinstire în altarul de vară al bisericii.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.