Skip to main content

Arhiepiscopul Dunării de Jos: „Nașterea Domnului nu costă bani, ci dragoste”

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Creștinii ortodocși se află în Postul Nașterii Domnului, a doua cea mai importantă perioadă de post a Bisericii noastre. Orice post ne cheamă la pocăință, însă Postul Crăciunului îmbină, poate cel mai mult, pocăința cu milostenia și fapta bună. De fapt, ca mijloc de desăvârșire a sufletului, postul nu poate fi separat de rugăciune, de smerenie sau de milostenie. Perioada pe care am început-o în data de 15 noiembrie ne pregătește și ne curăță din punct de vedere duhovnicesc, astfel încât, la finalul acesteia, să îl putem primi în peștera trupului nostru și în ieslea sufletului, pe Mântuitorul Iisus Hristos.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.