Skip to main content

Cardurile sociale au fost încărcate pe luna august

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
Beneficiarii cardurilor sociale, le pot folosi de astăzi pentru achiziționarea produselor alimentare. Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a stabilit ca în anul 2023, să se acorde șase tranșe de ajutor, a câte 250 de lei fiecare. Sumele pot fi utilizate în termen de 12 luni de la data fiecărei alimentări. Potrivit Ministerului Fondurilor Europene, aceste programe vor continua și anul viitor. Până acum, 2,4 milioane de români primesc acest sprijin, iar peste 90 de mii de persoane ar putea primi ajutor după analizarea dosarelor. Beneficiari ai tichetelor sociale pot fi pensionarii ale căror venituri lunare sunt mai mici de 1700 de lei, persoanele cu dizabilități, familile cu cel puțin doi copii în întreținere sau familiile monoparentale cu un venit egal sau mai mic de 675 lei, precum și persoanele fără adăpost. Mai multe detalii legate de emiterea acestor tichete, dar și despre utilizarea acestora în magazine puteți găsi pe site-ul Ministerului investițiilor și Proiectelor Europene, fonduri-ue.ro.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.