Skip to main content

Începe Festivalul Internațional George Enescu

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
3500 de artiști vor participa între 27 august și 24 septembrie la Festivalul internațional George Enescu. Cea de-a 26-a ediţie are tema „Generozitate prin muzică”. Programul include peste 40 de orchestre din 16 ţări, lucrări de operă în primă audiţie şi concerte educative pentru copii. De asemenea, Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România a anunțat că actuala ediție va cuprinde și muzică românească nouă aparţinând unui număr de peste 30 de compozitori. Concerte și recitaluri din cadrul programului festivalului ce are loc la București vor bucura publicul din Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Sibiu, Bacău și Lugoj și le vor da românilor ocazia să asculte muzicieni ai celor mai prestigioase orchestre simfonice și de cameră din întreaga lume. Printre numele care se regăsesc şi anul acesta în programul festivalului se numără dirijorii Sir Simon Rattle și Zubin Mehta, dar și pianista Yuja Wang. Detalii despre spectacole pot fi găsite pe site-ul evenimentului, festivalenescu.ro.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.