Skip to main content

Manifestările închinate ocrotitorului Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord au continuat la Copenhaga

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Manifestările dedicate Sfântului Apostol Andrei, ocrotitorul Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord, au continuat astăzi la Copenhaga. Sfânta Liturghie a fost săvârșită în Biserica Paraclis Episcopal din capitala statului danez de Preasfințitul Părinte Episcop Macarie, împreună cu Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, și cu Preasfințitul Părinte Damaschin Dorneanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Credincioșii care au participat la slujbă s-au închinat la racla cu moaștele Sfinților Sila, Paisie și Natan adusă de la Mănăstirea Sihăstria Putnei. Părintele arhimandrit Zaharia Zaharou, duhovnicul Mănăstirii Essex, invitat special zilele acestea la manifestările prilejuite de împlinirea a 15 ani de la înființarea eparhiei Europei de Nord, a explicat pasajul evanghelic citit astăzi.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.