Skip to main content

Patriarhul României: „Orbirea spirituală este o boală mai grea decât orbirea trupească”

Biserica Ortodoxă s-a aflat, astăzi, în Duminica a șasea după Paști. Evanghelia acestei zile continuă șirul Evangheliilor de după sărbătoarea Învierii Domnului, în care se arată puterea Sa dumnezeiască vindecătoare, înnoitoare de viață. De data aceasta, Mântuitorul vindecă, din proprie inițiativă, un orb din naștere. În cuvântul de învățătură ținut în Paraclisul istoric al Reședinței patriarhale, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a arătat, mai întâi, că boala nu este întotdeauna o urmare a păcatului, ci poate fi și un prilej de manifestare a lucrării lui Dumnezeu în lume. Preafericirea Sa a explicat apoi motivul ungerii cu tină a ochilor orbului.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.