Skip to main content

Pelerinajul istoric cu moaștele Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, în Protopopiatul Ilfov Nord

Mii de credincioși din Protopopiatul Ilfov Nord i-au adus astăzi cinstire Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, în cadrul pelerinajului istoric prilejuit de împlinirea a 250 de ani de la aducerea sfintelor sale moaște la București. Primul popas a avut loc la Parohia Afumați 2, a cărei biserică este ocrotită de Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de mir. Delegația care a purtat în pelerinaj racla cu sfintele moaște a fost condusă de Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.