Skip to main content

Speciile de capre și oi; Fazanii; Agavele

Progresul genetic a devenit de mult un subiect de interes pentru oamenii de știință în scopul de a îmbunătăți producția, și România se bucură de cercetători valoroși care se preocupă să amelioreze rasele autohtone. Unul dintre locurile în care se face acest lucru este Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas, Constanța.

Fazanii sunt păsări extrem de îndrăgite deopotrivă de vânători, dar și de iubitorii de carne de vânat. Există însă și oameni care doar îi admiră pentru penajul deosebit. Am vizitat fazaneria Gherghița din comuna Balta Doamnei, Prahova, pentru a vedea cum se cresc și cum se îngrijesc fazanii.

Sera de vizitare a Grădinii Botanice a Universității din București include un compartiment dedicat plantelor deșertice din care fac parte și agavele. Pe lângă aspectul lor decorativ, în zonele de origine agavele au și numeroase utilități. Care sunt acestea, aflăm în rubrica de horticultură.

#InstitutulPalasConstanta #FazaneriaGherghitaPrahova #GradinaBotanicaBucuresti #RoadelePamantului

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.